Inga produkter i varukorgen.

Vad är TellStick Flow?

TellStick Flow är vår senaste hub som gör det möjligt för dig att integrera prisvärda lampor från Smartline Flow, i ditt befintliga Telldus system. Hubben kommunicerar via Bluetooth-mesh. Smart belysning är stort på marknaden och vi såg ett behov av att kunna styra både lampor och övriga enheter på ett och samma ställe.

Addera lampor i Telldus Live

Genom att addera lampor i ditt Telldus system kan du skapa automationer och händelser mellan lampor och befintliga enheter. Vad sägs som att ansluta t.ex. en lampa och en PIR sensor för att skapa en välkomnande känsla när någon går in i ett rum? Med TellStick Flow kan du kontrollera din belysning var du än är i världen (så länge du har en fungerande internetuppkoppling).

Styr lamporna via röststyrning

Utöver möjligheten att styra din belysning via mobilen kan du med hjälp av TellStick Flow använda röstkommandon* för att tända, släcka och dimra dina lampor. Detta är en perfekt funktion för dig som lätt glömmer att släcka lampan i hallen innan du bäddat ner dig för kvällen.

* Besök vår FAQ för information om hur du ansluter Alexa och Google Home till dina Telldus-produkter

Samla allt på ett och samma ställe

Vi arbetar ständigt för att du ska få en så friktionsfri vardag som möjligt. Därför har vi sett till att göra det enkelt för dig att styra samtliga enheter och belysning i en och samma app. Det enda du behöver göra först är genomföra en enkel installation av lamporna i Telldus Flow-appen. Vi guidar dig!

  1. Ladda ner Telldus Flow-appen.
  2. Lägg till de lampor du önskar att ansluta genom att trycka på ”+” och ”lägg till lampa”.
  3. Strömsätt din TellStick Flow.
  4. Tryck på ”+” och ”Scanna QR-kod”.
  5. Ett kamerafönster öppnas automatiskt. Scanna QR-koden på undersidan av TellStick Flow,
  6. Följ sedan instruktionerna som kommer upp.