Du har inga produkter i varukorgen.

Styr dina lampor med mobilen

Med Smartline Flow har du många alternativ när det kommer till att styra belysningen. Du kan fritt välja mellan att styra lamporna med smartphone, med en eller flera fjärrkontroller eller att låta det sköta sig automatiskt med hjälp av den inbyggda timern. Och du behöver inte begränsa dig i bara ett sätt. Använd dem tillsammans för full frihet.

Styr belysningen med mobilen

Appstyrd belysning på ett kick! Med vår app till din smartphone tar du enkelt kontroll över dina smarta lampor. Med appen ställer du in när dina lampor ska göra något; tändas, dimras, släckas och sedan skötas helt automatiskt.

Dessutom kan du tända och släcka direkt i mobilen om du hellre vill det, utan att dina inställningar förändras. Smart!

Styr lamporna med fjärrkontroll

Ibland kanske du inte vill eller kan ta upp din smartphone bara för att tända eller släcka. Då kan det vara smidigt att ha en fjärrkontroll. Du kan till exempel ha en fjärrkontroll på sängbordet så att du kan släcka lamporna efter att du har lagt dig. Eller för att alla i hushållet ska kunna styra belysningen.

Läs mer om vår fjärrkontroll

Kombinera flera lampor till en grupp

Med vår funktion “Grupper” kan du styra flera lampor som sitter i samma armatur med ett knapptryck. Alla lamporna får givetvis samma inställning. Nedan kan du ser vår korta film om hur enkelt det är.

Dimra utan dimmer

Visst hade det varit smart att kunna dimra belysningen utan att behöva installera en dimmer i väggen? Bortsett från att du slipper ringa elektrikern så sparar du en hel del pengar eftersom en bra dimmer kostar en slant.

Genom att i stället installera våra smarta LED lampor så bestämmer du enkelt hur du vill dimra dem med hjälp av vår app eller fjärrkontroll. Du kan till och med ställa in så att du har olika dimmernivåer beroende på vad klockan är. En timerinställning i vårt system innebär så mycket mer än att bara sätta på eller stänga av.

Så, hur funkar det egentligen? Kolla in vår korta film här.