Inga produkter i varukorgen.

Upplever du störningar?

VIKTIG INFORMATION TILL iOS-användare (EJ Android-användare): Vänligen uppdatera appen till 3.18.72 omedelbart!

2024-06-05

Vi uppgraderar våra servrar den 5 juni 2024 från kl. 11:00 till 15:00 CET för att ge dig en bättre upplevelse. Vi kommer att övervaka processen noggrant för att säkerställa att tjänsten förblir oavbruten.

2024-05-30

Nu fungerar supportmailen som vanligt! Har ni några supportfrågor kan ni maila in som vanligt på support@telldus.se eller gå in på vårt support portal: https://support.telldus.com

Vi upplever för närvarande tekniska problem med vår supportmail, men vår supportportal fungerar som vanligt. Vårt team arbetar intensivt för att lösa problemet så snabbt som möjligt. Under tiden kan svarstiderna via mail vara längre än normalt. Vi uppskattar ert tålamod och förståelse.

2024-04-23

Uppdatering och underhåll av våra servrar är nu avklarat och allting löper på som tänkt. Skulle du upptäcka att något ej fungerar är du välkommen att kontakta oss på support@telldus.se

Vi planerar att uppdatera våra servrar under morgondagen (24/4) för att ge er en ännu bättre plattform. Vi räknar ej med att denna uppdatering kommer påverka någon funktion men övervakar detta noga.

2024-01-30

Vår serverleverantör har råkat ut för problem som i sin tur drabbar en del av våra tjänster. Våra tekniker jobbar för fullt med att lösa uppkomna problem och det är förhoppningsvis snart klart.
Ber om ursäkt för strulet!

Allting är uppe och fungerar som vanligt igen.


2024-01-19

Hej!

Om du upplever problem med att logga in i Telldus Live! kan du prova att tömma cachen eller använda en annan webläsare.

Information till er som använder sig av Telldus API (detta gäller EJ dig som enbart använder Telldus Live! och/eller Google Home):

För Telldus-användare som gratis nyttjar våra API-tjänster kommer vi behöva se över omfattningen och kapaciteten av dessa tjänster i skenet av de kostnader som är kopplade till att tillhandahålla vissa tjänster med kravet på serverkapacitet, redundans och säkerhet.

För att skapa tokens eller använda API explorer är det https://pa-api.telldus.com som gäller nu.


Om du använder våra API-tjänster, vänligen notera följande:

  • Använd INTE api.telldus.com. Din IP kommer automatiskt att blockeras. Byt till pa-api.telldus.com om du inte redan har gjort det.
  • Gör inte mer än 10 förfrågningar till pa-api.telldus.com per minut.
  • Kontrollera och dubbelkolla att dina skript inte gör nya försök att kontakta Telldus API utan att vänta minst 10 sekunder. Försök på nytt utan fördröjning kommer innebära HTTP 429 error.

Glöm inte att uppdatera vår app (Telldus Live!) när nya versioner finns tillgängliga.
För att bibehålla kvaliteten i vår support ber vi er vänligen att ej kontakta supporten gällande detta.

Vi ber om ursäkt för strulet som varit!

Vi har sett till att du enkelt kan kontrollera om vi utför planerat underhåll eller
om det pågår en driftstörning på webben eller i vår app, som kan påverka dina enheter.

Klicka på länken nedan för att komma till vårt Twitterkonto.
Där kan du se och följa eventuella underhåll som pågår för vår webb eller app.
Läs mer här!