Du har inga produkter i varukorgen.

Kan flera i familjen använda samma konto?

Ja, via Home Sharing kan du dela dina enheter med resterande familjemedlemmar. För att göra detta krävs det att mottagaren har den senaste versionen av Smartline-appen. Avsändaren väljer i menyn att dela enheterna och skriver då in en kod. För iOS-användare är det smidigaste sättet att dela via Airdrop, annars via en länk som skickas på mail. Mottagaren anger därefter samma kod och sedan är det färdigt. 
Klicka här för att se hur du delar dina lampor steg för steg.

Vad är en scen och hur ställer jag in funktionen?

Genom att skapa en scen kan du exempelvis ställa in att lamporna i vardagsrummet dimras ner till en viss procent när du ska titta på film. Detta innebär att du enkelt kan trycka på din sparade grupp och lamporna anpassas då efter dina inställningar. Vill du att vi guidar dig steg för steg? Klicka här!

Hur justerar jag flera lampor samtidigt?

Genom att använda gruppfunktionen kan du synka flera lampor i hemmet. På så sätt kan du få alla smarta lampor att agera på samma sätt, vilket är bra om du exempelvis har flera spottar i en och samma lampa. För att se hur man ställer in steg för steg, klicka här!

Hur ställer jag in timerfunktionen i appen?

Det enda du behöver göra är att gå in på “timers”, tryck sedan på “+” för att lägga till en timer på specifik ljuskälla eller smart plug. Därefter döper du timern till valfritt namn och ställer in vilken tid du vill att lampan ska slå på eller av.
Klicka på någon av följande länkar för att se hur enkelt det är att timer på din belysning eller på din smarta plug.

Måste jag använda appen?

Nej, det behöver du inte. Du kan köpa Smartlines fjärrkontroll som gör att du kan tända, släcka och dimra med ett klick.

Hur skapar jag ett konto hos er?

För att komma igång med Telldus produkter måste du först registrera dig, vilket du enkelt gör via länken här! När du aktiverat ditt konto är det dags att lägga till dina enheter.