Inga produkter i varukorgen.

Leverans och returer

Leverans

Våra leveranser transporteras med DHL och skickas på helgfria vardagar.

Avbokning/ändring av order

Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt vid behov av att ändra eller avboka din order. Eftersom vi strävar efter att skicka din
order så fort som möjligt är det tyvärr inte alltid möjligt att göra ändringar i ordern efter att du lagt din beställning.

Leverans

Inom Sverige 2–4 arbetsdagar.

Orderbekräftelse

När du lagt din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse till din e-postadress. Din orderbekräftelse fungerar också som kvitto. Ifall du inte fått någon orderbekräftelse har du antagligen angett fel e-postadress. Vänligen kontakta vår kundservice på support@telldus.se så hjälper vi dig.

Returer

Du har som kund rätt att returnera din produkt inom 14 dagar från det att du mottagit din order. I paketet finns en följesedel med instruktioner om hur du ska gå tillväga. Vi ber dig att säkerställa att du returnerar din produkt i samma skick som du fick den. På det belopp som ska återbetalas har Proove AB rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Använd om möjligt samma emballage som du mottog din order i.

Returnera paketet till (EJ till uthämtningsställe):
Telldus Technologies AB
Att. Retur Telldus
Kabelvägen 7
311 50 Falkenberg, Sverige

Vänligen notera att du som kund står för returkostnaden.
Läs mer om vår returpolicy här

Återbetalning

När vi mottagit, registrerat och godkänt din retur/reklamation gör vi en återbetalning till det konto som du använde vid ordertillfället. Pengarna beräknas sedan finnas på ditt konto inom 3–5 dagar.