Inga produkter i varukorgen.

Stora hemmet

Gör livet lite enklare. Med lösningar anpassat efter dig och ditt hem kan du luta dig tillbaka och njuta av vardagen.
Vill du ha hjälp med att installera något utav våra startpaket? Klicka här och läs mer om hur du går tillväga. 

Att glömma bort tända ljus är lätt hänt, men kan leda till allvarliga olyckor i hemmet. Med vår brandvarnare kan du seriekoppla och signalera på alla våningsplan. Du har också möjligheten att tända upp utrymningsvägar och meddela dig eller en granne att det brinner genom att få en notis till din mobil.

En enklare vardag.

En vattenläcka eller fuktskada kan ställa till det ordentligt om den inte upptäcks i tid. Vi har sensorer som gör att du inte behöver oroa dig, oavsett om du är på plats eller inte. Placera sensorn i t.ex. källaren och få en notis om något avviker.

Håll koll på ditt hem, även när du är bortrest.

Släck alla lampor i huset med ett knapptryck i mobilen när du är på väg ut eller fråga din Google Assistant vad det är för temperatur utomhus så att du vet hur du ska klä dig. Vi vill att du ska känna att du hela tiden har koll på vad som sker i ditt hem, även när du inte är där. Möjligheterna är oändliga!

Är du trött på att manuellt behöva tända och släcka din utomhusbelysning? Anslut belysningen till vår utomhusplugg och få den att tändas och släckas helt automatiskt vid solens nedgång. Enklare blir det inte.