Du har inga produkter i varukorgen.

Stora hemmet

Gör livet lite enklare. Med lösningar anpassat efter dig och ditt hem kan du luta dig tillbaka och njuta av vardagen.
Vill du ha hjälp med att installera något utav våra startpaket? Klicka här och läs mer om hur du går tillväga. 

  • En vattenläcka eller fuktskada kan ställa till det ordentligt om den inte upptäcks i tid. Vi har smarta sensorer som gör att du inte behöver oroa dig, oavsett om du är på plats eller inte. Placera sensorn i t.ex. källaren och få en notis om något avviker.

Skapa rätt stämning med smarta lampor

Snygg belysning som dessutom är smart. Med en LED-Strip kan du belysa under köksskåp, över tavlor eller bakom sänggaveln för att få ett behagligt ljus anpassat efter rum och tillfälle. För tänk vad smart att via timer kunna ställa in nerdämpad belysning i badrummet under småtimmarna och slippa tända lampan när barnen ska upp på natten.

Att glömma bort tända ljus är lätt hänt, men kan leda till allvarliga olyckor i hemmet. Att investera i en smart brandvarnare kan ge dig den extra minuten du behöver för att varna andra, släcka branden eller rädda liv. Seriekoppla och signalera på alla våningsplan!

Är du trött på att manuellt behöva tända och släcka din utomhusbelysning? Anslut belysningen till vår smarta utomhusplugg och få den att tändas och släckas helt automatiskt vid solens nedgång. Enklare blir det inte.