Inga produkter i varukorgen.

Nyheter

Här kan du läsa Information och meddelanden från oss på Telldus.

– NYTT KAPITEL – FOKUS PÅ VÅRA KUNDER, NUET OCH FRAMTIDEN –

Bästa Telldus-användare,

Med glädje och stolthet kan vi äntligen informera om att Telldus möter framtiden under nytt ägarskap med Ulf Ivarsson i spetsen. Telldus är ett fantastiskt företag med en hängiven och djupt engagerad användarbas och det är med ödmjukhet vi blir en del av denna gemenskap. 

Telldus Live-plattformen är  fortfarande en av de bästa marknaden har att erbjuda. Samtidigt har vi noterat de utmaningar som varit under 2023.  Vi har redan tillsatt resurser för en stabilare Telldus Live-plattform. Kontinuitet är en viktig ingrediens för framgångsrik utveckling, där det som är bra tillvaratas. Därför är det glädjande och mycket värdefullt att Telldus två nyckelpersoner – Edwin på Produkt och Magnus, Kundsupport, är högmotiverade att följa med i ”nya” Telldus.  

Vår huvuduppgift är inte bara att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster, utan också att aktivt åtgärda de befintliga utmaningarna ni har upplevt. Vi vet att vägen framåt kräver hårt arbete och engagemang, och är redo att ta oss an dessa utmaningar.  Med input från er är det vår målsättning att vidareutveckla Telldus, framtidssäkra plattformen samt lansera nya tjänster och skapa ett ännu bättre Telldus. 

Framöver kan ni förvänta er:

● Förbättrad kommunikation: Vi åtar oss att hålla er informerade om våra framsteg och eventuella förändringar som kommer att genomföras. Vår ambition är att skapa en mer transparent och öppen dialog med er, våra användare.

● Utvecklingsplan: Vi planerar att utveckla Telldus produkter och tjänster för att ytterligare förbättra teknik, support och användarupplevelse. Vårt mål är att stärka stabilitet och tillförlitlighet för att bättre möta era behov.

● Feedbackmekanism: Er input är viktig för oss. Vi planerar att uppdatera och granska de kanaler genom vilka ni kan dela med er av era åsikter och feedback. Detta kommer att hjälpa oss att bättre förstå era behov och prioritera därefter.

Detta är början på ett nytt kapitel i Telldus historia, och vi är övertygade om att de bästa dagarna ligger framför oss. Vi är beroende av ert fortsatta stöd och förtroende och kommer att arbeta intensivt för att förtjäna det. Det är mycket motiverande att få ta oss an den här resan tillsammans med er och ser fram emot att bygga en starkare, mer uppkopplad framtid.

Bästa hälsningar,

Telldus-teamet​​​

Ulf Ivarsson​​Styrelseordförande

Edwin Tam, ​​Produktchef

Magnus Svensson, ​Supportansvarig

Carl-Henrik Ivarsson, ​Sälj och Marknad

For English, follow this link: https://telldus.com/en/important-announcement-english/