Du har inga produkter i varukorgen.

Trygghet

Övervaka ditt hem, även när du inte är där. Vi har lösningar för dig och ditt hem som gör att du alltid kan känna dig trygg.

  • Genom att sätta timer på dina smarta lampor och uttag kan du känna dig trygg även när du är bortrest. Sätt timer på din belysning och simulera närvaro eller se till att dina smarta uttag slår av efter specifik tid, vilket förhindrar olyckor.

Säkra upp ditt hem

Oinbjudna gäster? Förse ditt hem med rörelse- och dörrsensorer som noterar rörelse i huset och få en notis direkt i mobilen om något verkar konstigt. Du kan till och med se till att en granne få en notis och kan hjälpa dig att agera om du inte är i närheten.

Så mycket mer än bara en brandvarnare. Utöver att signalera upptäckt av rök eller brand kan vår smarta brandvarnare tända upp utrymningsvägar och användas som siren vid inbrott.

Slipp onödiga utgifter och var beredd när olyckan är framme. Genom att placera ut vattenläckagesensorer på de mest utsatta platserna i hemmet som t.ex. diskmaskinen eller varmvattenberedaren kan du få en notis i mobilen om något avviker och kan agera direkt.