Inga produkter i varukorgen.

Trygghet

Övervaka ditt hem, även när du inte är där. Vi har lösningar för dig och ditt hem som gör att du alltid kan känna dig trygg.
Vill du ha hjälp med att installera något utav våra startpaket? Klicka här och läs mer om hur du går tillväga. 

Oinbjudna gäster? Förse ditt hem med sensorer som noterar rörelse i huset och få en notis direkt i mobilen om något verkar konstigt. Du kan till och med se till att närmsta granne får en notis och kan hjälpa dig att agera om du inte är på plats.

En tryggare vardag.

Genom att sätta timer på dina lampor och uttag kan du känna dig trygg även när du är bortrest. Sätt timer på din belysning och simulera närvaro eller se till att dina uttag slår av efter specifik tid.

Håll koll på ditt hem, även när du är bortrest.

Släck alla lampor i huset med ett knapptryck i mobilen när du är på väg ut eller fråga din Google Assistant vad det är för temperatur utomhus så att du vet hur du ska klä dig. Vi vill att du ska känna att du hela tiden har koll på vad som sker i ditt hem, även när du inte är där. Möjligheterna är oändliga!

Slipp onödiga utgifter och var beredd när olyckan är framme. Genom att placera ut vattenläckagesensorer på de mest utsatta platserna i hemmet som t.ex. diskmaskinen eller varmvattenberedaren kan du få en notis i mobilen om något avviker och kan agera direkt.