Inga produkter i varukorgen.

Hur fungerar Smarta Hem?

Vi anser att ett smart hem är för alla, oavsett vem du är eller hur du bor. Vi har därför sett till att göra det enkelt med Smarta Hem-lösningar som är anpassade för alla olika hem. För någon är ett smart hem att varje morgon vakna upp till nybryggt kaffe och för en annan är det att komma hem till ett ljust och uppvärmt hem efter en lång arbetsdag. Med Telldus är allt möjligt. 

Styr hemmet med mobilen

Visst vore det skönt att kunna tända och släcka hemmets alla lampor med ett knapptryck? Med hjälp av vår app kan du styra alla dina smarta enheter direkt i mobilen. På så sätt behöver du inte oroa dig för att du lämnar något påslaget när du åkt hemifrån, utan löser det enkelt direkt i appen. Du kan även lägga till och ta bort enheter, skapa scheman och ha koll på både hemmet och sommarstugan utan krångel.

En bekvämare vardag

Genom att skapa scheman för dina enheter kan du luta dig tillbaka och låta hemmet skötas automatiskt. Se till att lampan i hallen tänds när det börjar skymma utomhus eller slå på motorvärmaren i lagom tid till dess att du ska åka till jobbet. Ett smart hem som sköter sig självt gör att du får mer tid för annat. För saker som betyder något.

Telldus app

För att styra dina enheter via mobilen behöver du ladda ner vår app, som givetvis är kostnadsfri. Välj den mobilversion som passar dig och ladda ner appen idag!