Du har inga produkter i varukorgen.

Lilla hemmet

Vi ger dig möjligheten att skapa en enklare vardag med hjälp av smarta lösningar – anpassade efter dig och ditt hem.
Vill du ha hjälp med att installera något utav våra startpaket? Klicka här och läs mer om hur du går tillväga. 

  • Trygghet och enkelhet. Det är vad vår smarta plugg i huvudsak kan ge dig och ditt hem. Om du glömt att stänga av plattången eller kaffebryggaren kan du förlita dig på att pluggen stängs av efter utsatt tid med hjälp av en smart timer.

Håll koll på ditt hem, även när du är bortrest

Välkommen till en värld med smarta lösningar som förenklar din vardag, utan krångel. Släck alla lampor i lägenheten med ett knapptryck i mobilen när du är på väg ut eller fråga din Google Assistant vad det är för temperatur utomhus så att du vet hur du ska klä dig. Vi vill att du ska känna att du hela tiden har koll på vad som sker i ditt hem, även när du inte är där. Möjligheterna är oändliga!

Utomhuspluggen med magiska krafter… inte riktigt kanske. Men smart är den! Koppla in din utomhusbelysning på balkongen eller uteplatsen och ställ in när lamporna ska tändas, släckas eller dimras direkt via vår app.

Visst är det tröttsamt när man bäddat ner sig och inser att lampan i hallen är tänd? Med filamentlampor från Smartline kan du enkelt schemalägga när dina lampor ska tändas, släckas och dimras. På så sätt slipper du onödiga irritationsmoment och kan istället njuta av att vara i nuet.