Inga produkter i varukorgen.

Telldus kundklubb – få ut mer av ditt smarta hem

Att vara premiumanvändare hos Telldus innebär möjligheten att skapa en enklare vardag genom att automatisera dagliga rutiner, så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på viktigare saker i livet. Få fördelar som att bli först med att testa nya produkter som lanseras, generösa rabattkoder och förmånliga erbjudanden.

Vad gör premium för dig?

Telldus kundklubb – få mer som medlem
Dela och växla konton
Koppla Telldus med övriga världen
Grannsamverkan – värna om varandra
Håll koll på elförbrukningen och spara pengar
Varm bil hela vintern, oavsett väder
Vakna upp till en doft av nybryggt kaffe
Utöka ditt smarta hem med Siri-genvägar

Skapa genvägar med Siri

Som premiumanvändare har du möjlighet att utöka ditt smarta hem med hjälp av Siri-genvägar för iOS 12 och senare. Denna funktion tillåter dig att köra genvägar genom att fråga Siri eller trycka på din hemskärm. En smidig funktion för dig som exempelvis vill kunna be Siri att tända lampor i vardagsrummet utan att öppna appen. Du kan läsa mer om hur du gör i vår FAQ.

Nästa steg för ditt smarta hem

Geofence är ett förbestämt geografiskt område som tillsammans med din mobils position kan trigga igång olika händelser via Telldus Live. Låt oss säga att du vill att värmen i hemmet ska höjas något, i lagom tid tills att du kommer hem från jobbet. Genom att ställa in en radie på 2 km från ditt hem, höjer din smarta elementtermostat värmen när du åker in i det utsatta området. Läs mer här.

Växla och dela konton

Som premiumanvändare har du förmånen att kunna växla konton om du har enheter på fler ställen än ett. Låt oss säga att du vill kunna styra både hemmet och sommarstugan fast via separata vyer beroende på var du befinner dig, så kan du enkelt växla mellan dina konton via appen. Detta kräver att något av dina konton har premium. På så sätt kan du dela hemmet med övriga i familjen utan att de får åtkomst till kontot för kontoret exempelvis. Du kan läsa mer om hur du gör i vår FAQ.

Vakna upp till en doft av nybryggt kaffe

De allra flesta inser att lite extra ansträngning idag leder till en behagligare morgon. Med Telldus kan du se till att kaffebryggaren sätts på automatiskt varje morgon när du stänger av larmet på mobilen och efter 30 minuter stängs kaffebryggaren av. Endast du sätter dina begränsningar, med Premium ger vi dig fler möjligheter och större flexibilitet. Säg hej till en skönare vardag med nybryggt kaffe, utan att ens kliva upp ur sängen.

Telldus kundklubb – få mer som medlem

Att vara premiumanvändare hos Telldus innebär att du får flera förmåner. Vad sägs om förtur när nya produkter lanseras, generösa rabattkoder och förtur till kampanjer? Eller få testa nya produkter och tjänster? Ja, vi bjuder på allt detta. Det lönar sig att vara Premium!

Varm bil hela vintern, oavsett väder

Vill du ha en varm bil oavsett väder? Låt Telldus göra jobbet för dig. Med en plugg och en termometer så kan du dag efter dag sätta dig i en varm bil och slippa att skrapa rutorna. Ju kyligare det är ute, desto tidigare slår värmaren på. Och du kan lugnt sitta kvar vid frukostbordet. Se hur du gör i vår FAQ. 

Grannsamverkan

Låt oss säga att det värsta har hänt! Du har fått inbrott eller att det brinner, men du är bortrest. Då är det skönt att Telldus skickar SMS till din, av dig, utvalda granne. På så sätt kan du säkra upp att någon nära alltid kan rycka ut om olyckan är framme. Detta passar såklart lika bra för att ha kontroll på kylskåpet eller frysen i sommarstugan. Du kan även välja att få e-post om du hellre önskar det. Du bestämmer!

Håll koll på elförbrukningen och spara pengar

Med hjälp av sensorhistoriken får du översikt över din elförbrukning. Ta kontroll och tävla med dig själv genom att dra ner kostnaden! Du kan jämföra dagar och månader direkt via din telefon. Genom att göra medvetna val spar du både miljö och plånbok. För visst känns det bra att både göra gott för miljön samtidigt som du sparar pengar? Du får även full koll på temperatur och nederbörd. Dag efter dag, år efter år (extra avgift tillkommer vid hämtning av historik som är äldre än 12 månader). Läs mer om vart du kan se din energiförbrukning i vår FAQ.

Koppla Telldus med övriga världen

Ett smart hem är en plats för människor som förstår storheten i de små detaljerna. Vad sägs om att låta din favoritmusik börja spela direkt när du kommer hem från jobbet, eller att din robotdammsugare börjar dammsuga när du lämnat hemmet? Det är just de ögonblicken i vardagen som Telldus går de extra milen för. Och som alltid kommer göra dig till en vinnare. Med Telldus kan du koppla ihop dig med hundratals produkter och tjänster, med Telldus Premium är du fri.