Du har inga produkter i varukorgen.

Smarta hemmet

Livskvalitet. Som när belysning och värme är på när du kommer hem, eller att en kopp kaffe väntar när du vaknar på morgonen. Vägen till en enklare vardag börjar hos Telldus.

Med en utomhusplugg kan du styra utomhusbelysningen med några få knapptryck i mobilen, eller ladda upp dina trädgårdsredskap automatiskt under natten. Vi tror på att förenkla vardagen med små medel.

Upplev det smarta hemmet


Vi förvandlar din vardag och får de små vardagsproblemen att kännas något lättare. Enkla saker som att slippa släcka lampor gång på gång eller att få en notis i mobilen om temperaturen i kyl eller frys avviker. Smarta Hem lösningar ger dig möjlighet koppla av och fokusera på roligare saker medans resten sker per automatik. För tänk vad bekvämt att alltid sätta sig i en uppvärmd bil under frusna mornar eller att varje morgon vakna upp till nybryggt kaffe. Det är livskvalitet om du frågar oss.

Är du osäker på om du stängde av plattången hemma? Andas ut. En smart plug gör att du kan känna dig trygg med att enheten stängs av efter utsatt tid med hjälp av timerfunktion. Små medel som kan vara avgörande.

En billig livförsäkring. Vår smarta brandvarnare signalerar till alla sammankopplade enheter vilket säkerställer att larmet når alla i hemmet. Den kan även tända upp utrymningsvägar och användas som siren vid inbrott. Varje sekund räknas!

Ditt blivande smarta hem system

Ett smart hem är så mycket mer än avancerade lösningar som känns tekniska och svåra. Ett smart hem med Telldus är mycket mer än bara en fysisk produkt. Ett smart hem är en upplevelse och en livsstil enligt oss. Vi tror att enkla lösningar på små vardagsproblem kan öka livskvalitén enormt mycket. Att kunna styra hemmets alla lampor med några få knapptryck i mobilen, att vakna upp till nybryggt kaffe på morgonen eller att känna lyxen i att sätta sig i en varm bil under frusna mornar – det är en självklarhet för oss. Men ett smart hem är mer än så. Det smarta hemmet ger dig även en trygghetskänsla då du kan övervaka det, även när du inte är på plats. Vi har ett brett utbud med Smarta Hem lösningar som både övervakar ditt hem samt hjälper dig att få en tydlig överblick på din energiförbrukning, vilket både är bra för plånboken och miljön.

Möjligheterna med Telldus är näst intill oändliga. Vi är även kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa vilket ger dig möjlighet att styra hemmets smarta enheter via röststyrning. Smarta Hem ska inte bara vara för de som är teknikintresserade, utan vi ser att enkelheten är nyckeln. Oavsett om du är ny eller gammal kund hos oss, välkomnar vi dig på en spännande resa i en ständigt utvecklande värld.