Inga produkter i varukorgen.

Smarta Hem

Lilla hemmet, Stora hemmet och Trygga hemmet

Vi förvandlar din vardag och får de små vardagsproblemen att kännas något lättare. Enkla saker som att slippa släcka lampor gång på gång eller att få en notis i mobilen om temperaturen i kyl eller frys avviker. Smarta Hem-lösningar ger dig möjlighet koppla av och fokusera på roligare saker samtidigt som resten sker per automatik. För tänk vad bekvämt att alltid sätta sig i en uppvärmd bil under frusna mornar eller att varje morgon vakna upp till nybryggt kaffe. Det är livskvalitet om du frågar oss.

Lilla hemmet

Vi har samlat produkter och tips som är perfekta för dig som vill automatisera en lite mindre bostad, som exempelvis en lägenhet.

Stora hemmet

För dig som bor lite större som i ett hus, har vi ett stort utbud av produkter och tips på vad du kan göra för att automatisera ditt hem och skapa en bekvämare och enklare vardag för dig och din familj.

Trygga hemmet

Vi tycker att det är viktigt att känna trygghet i vardagen. Det kan innebära att ha koll på om barnen kommit hem från skolan, stoppa inbrottstjuven eller bara underlätta livet för nära och kära. Här hittar du tips och produkter anpassade för den trygga vardagen.

Ditt blivande Smarta Hem system

Ett smart hem är så mycket mer än avancerade lösningar som känns tekniska och svåra. Smarta Hem med Telldus är mycket mer än bara en fysisk produkt. Enligt oss är Smarta Hem en upplevelse och en livsstil. Vi tror att enkla lösningar på små vardagsproblem kan öka livskvalitén enormt mycket. Att kunna styra hemmets alla lampor med några få knapptryck i mobilen, att vakna upp till nybryggt kaffe på morgonen eller att känna lyxen i att sätta sig i en varm bil under frusna mornar – det är en självklarhet för oss. Men det fina med Smarta Hem är att det är mycket mer än så. Det smarta hemmet ger dig även en trygghetskänsla då du kan övervaka det, även när du inte är på plats. Vi har ett brett utbud med Smarta Hem lösningar som både övervakar ditt hem samt hjälper dig att få en tydlig överblick på din energiförbrukning, vilket både är bra för plånboken och miljön.

Möjligheterna med Telldus är näst intill oändliga. Vi är även kompatibla med Google Assistant och Amazon Alexa vilket ger dig möjlighet att styra hemmets smarta enheter via röststyrning. Smarta Hem ska inte bara vara för de som är teknikintresserade, utan vi ser att enkelheten är nyckeln. Oavsett om du är ny eller gammal kund hos oss, välkomnar vi dig på en spännande resa i en ständigt utvecklande värld.