Inga produkter i varukorgen.

Vad är smart belysning?

Föreställ dig en vardag som inte innehåller att upprepade gånger behöva släcka lampor runt om i hemmet. Vår lampor gör det möjligt att tända och släcka med ett knapptryck i mobilen, att kunna anpassa rätt ljus efter tillfälle eller att helt enkelt låta allt ske per automatik, så att du kan luta dig tillbaka.

Styr lamporna med din smartphone

En bekvämare vardag. Med hjälp av appen kan du enkelt styra hemmets alla lampor med din smartphone. På så sätt kan du tända, släcka och dimra din belysning utan att behöva resa dig ur soffan. Eller varför inte låta lamporna skötas automatiskt med hjälp av timerfunktionen? Att styra belysningen med en app är ett riktigt life hack om du frågar oss.

Dimbar lampa utan dimmer

Ja, det är sant! Med smart belysning behöver du inte installera en dimmer i väggen. Det är själva ljuskällan som är smart och har en inbyggd dimmer. Dimra utan dimmer direkt i mobilen, med fjärrkontroll eller låt det ske per automatik, lagom till kvällsmyset.

Styr dina lampor med timer

En lampa med timer tar bekvämligheten till en ny nivå. Det innebär att du inte ens behöver använda mobilen för att styra din belysning. Ställ enkelt in vilken tid du vill att dina lampor ska tändas, släckas och dimras.

En smart lampa på riktigt!

En av våra största fördelar är att våra ljuskällor alltid sparar den inställning som du valt. Så, om någon slår av lampan manuellt eller om strömmen går, tänds det alltid upp enligt de inställningar du valt. Till skillnad från konkurrenter på marknaden, där lampan slå på fullt ljus när elen kommer igång.