Du har inga produkter i varukorgen.

Jag vill lämna över min TellStick till en annan användare. Hur gör jag?

Gå in på ditt konto via live.telldus.com och klicka på “hantera platser”. Välj sedan den TellStick du vill överföra. Klicka på “ändra Inställningar” och sedan “administration” och ange den nya ägarens konto (Telldus Live-kontot måste vara skapat och verifierat). Klicka slutligen på “överför”. Verifiering måste sedan göras på den e-postadress du angav för att kunna överföras till TellSticken.